InfoisInfo España

ECOMSA COMUNITATS
Administración de comunidades en Terrassa

Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 93735507?

Dirección

calle roca i roca, 59 terrassa. C.P. 08226, Terrassa, Barcelona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de ECOMSA COMUNITATS

Fincas en Terrassa

Després d’uns anys d’intensa preparació i treball neix ECOMSA.

Ègara: El nostre territori.
Comunitats: L’ànima que ens mou.
Serveis: La nostra vocació al servei de tothom.
Administració: Rigor i professionalitat.

Aquestes 4 paraules unides, tal i com nosaltres les entenem, omplen de contingut la nostre empresa, ECOMSA.
Volem donar la benvinguda a tots aquells que per primera vegada ens dediquen una part del seu temps per a conèixer-nos. Si heu arribat fins aquí ja tenim quelcom en comú i no és més que l’interès per al benestar i l’eficiència de la seva Comunitat.
Disposem de totes les eines i coneixements per a que el funcionament, ús i gaudi dels elements comuns de la seva Comunitat estiguin a l’alçada de les seves expectatives.

Immediatesa en la resolució de les incidències. Borsa de serveis: Disposem d’un equip d’industrials per a resoldre qualsevol tipus d’incidència a la seva Comunitat amb la major brevetat possible i el preu més ajustat del mercat.
Seguiment i control de les despeses. Assessoria:
  A les nostres instal·lacions disposem dels serveis del departament comptable de Praktik Office, entitat que s’encarrega de confeccionar la comptabilitat de la seva Comunitat en temps real i amb la professionalitat que li correspon obtenint, d’aquesta manera, uns resultats transparents e immediats.
Comptes bancaris independents amb signatura mancomunada de President i Administrador: Volem fer incidència en un aspecte essencial i és la transparència de la gestió dels diners de la seva Comunitat que, no són més que els diners de cada propietari. Nosaltres assessorem i gestionem en funció de la voluntat que manifesti la Comunitat. Cada President, durant el seu mandat, tindrà claus d’accés a internet de la compte bancària a nom de la Comunitat i caldrà la seva signatura per a efectuar els pagaments que corresponguin.
Cobraments i reclamació de quotes. Servei jurídic propi.
Estem en disposició de realitzar tots els tràmits oportuns, siguin judicials o extrajudicials, per a la reclamació de quotes dels propietaris deutors.

Finalment, i no per això menys important, a Ecomsa entenem que la funció de l’Administrador, si bé, ha de realitzar les tasques que li són pròpies, ha d’anar més enllà i, com es desprèn de la seva denominació, ha d’administrar de manera eficaç els ingressos dels propietaris en benefici del bé comú, es a dir, la Comunitat; és per això que afegim dintre de les nostres tasques principals, la negociació amb tots i cadascun dels industrials habituals que treballen a la seva Comunitat per a obtenir el major benefici. L’objectiu a negociar amb cada industrial és ben clar: “Amb el mateix import obtenim més serveis o es redueix aquest import.” Aquest darrer  aspecte, conjuntament amb els anteriorment exposats, són els que ens aporten el tret diferencial respecte al conjunt d’altres administradors i que entenem han de servir com a base per a que s’estableixi una nova relació professional entre la seva Comunitat i Ecomsa.  
Leer más...

Redes sociales

No disponemos de las redes sociales de esta empresa

Productos

Immediatesa en la resolució de les incidències. Borsa de serveis: Disposem d’un equip d’industrials per a resoldre qualsevol tipus d’incidència a la seva Comunitat amb la major brevetat possible i el preu més ajustat del mercat. 
Seguiment i control de les despeses. Assessoria:
  A les nostres instal·lacions disposem dels serveis del departament comptable de Praktik Office, entitat que s’encarrega de confeccionar la comptabilitat de la seva Comunitat en temps real i amb la professionalitat que li correspon obtenint, d’aquesta manera, uns resultats transparents e immediats. 
Comptes bancaris independents amb signatura mancomunada de President i Administrador: Volem fer incidència en un aspecte essencial i és la transparència de la gestió dels diners de la seva Comunitat que, no són més que els diners de cada propietari. Nosaltres assessorem i gestionem en funció de la voluntat que manifesti la Comunitat. Cada President, durant el seu mandat, tindrà claus d’accés a internet de la compte bancària a nom de la Comunitat i caldrà la seva signatura per a efectuar els pagaments que corresponguin. 
Cobraments i reclamació de quotes. Servei jurídic propi.
 Estem en disposició de realitzar tots els tràmits oportuns, siguin judicials o extrajudicials, per a la reclamació de quotes dels propietaris deutors.
Leer más...

Servicios

Administración de comunidades, servicios y asesoría jurídica.

Marcas

ECOMSA COMUNITATS

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
   Lunes a viernes 9:00 20:00

Opiniones de ECOMSA COMUNITATS (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio